Korte lijnen
Persoonlijk en betrokken
Uw belang is ook ons belang
Betaalbare kwaliteit

Wij hebben ruime ervaring van de “eenvoudige zzp’er” tot en met de wat grotere bedrijven met meerdere BV’s / holdings personeelsleden etc. etc.

Voor de wat complexere gevallen hebben wij een uitgebreid netwerk met diverse specialisten op ieder vakgebied. Deze schakelen we in waar nodig.

Veel gestelde vragen

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor alle fiscale vraagstukken en aangiften.
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

De overdracht van een administratie hoeft geen problemen op te leveren.
Onze ervaring is dat er soms wat kleine problemen optreden als de vorige dienstverlener zijn medewerking niet wenst te verlenen. Echter wij beschouwen dit niet als een probleem maar meer als een uitdaging. Waar een wil is, is een weg en indien nodig investeren wij extra tijd en uren hierin zonder u op extra kosten te jagen.

Hoe zeer wij ook begrijpen dat de prijs een belangrijk aspect kan zijn hebben wij er toch voor gekozen om geen online offertes uit te brengen. Wij geloven in een persoonlijke benadering en kunnen pas een prijsopgaaf afgeven als we meer informatie over de ondernemer en zijn onderneming en bij een particulier meer informatie over de complexiteit van de aangifte.
Uiteraard kunnen wij wel na een kennismakingsgesprek in inventarisatie een prijsopgaaf doen zodat u niet voor verrassingen zou komen te staan.

Over ons

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel. 06-20239496 of stuur een e-mail naar info@administratieenadvieskantoorgennep.nl

Partners

Wij zijn aangesloten bij het RB en maken uiteraard alleen gebruik van bewezen en betrouwbare softwarepartners.

TwinfieldBaseconeNextensregister belastingadviseurs logoregister belastingadviseurs logoregister belastingadviseurs logo